Se Incarca...
SKU
2707468
MKL lac de protectie pentru unghii Fast Dry 4.5 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

MKL lac de protectie pentru unghii Fast Dry 4.5 ml

Cu lacul protector Fast Dry, lacul de unghii se usuca cat ai clipi! Ofera un Iuciu intens si o rezistenta indelungata manichiurii tale.
17,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: Se aplica doua straturi de lac de unghii. Dupa ce se usuca fiecare strat in parte se aplica un strat de lac protector Fast Dry. Precautii: Extrem de inflamabil. A nu se apropia de surse de aprindere. Poate cauza iritarea ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok