Se Incarca...
SKU
2707466
MKL The Mascara rimel 8.5 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

MKL The Mascara rimel 8.5 ml

Mascara ce confera volum maxim si alungire genelor. Umple si separa genele de la radacina si pana la varfuri. Culoare intensa ce evidentiaza privirea. Perie precisa ce invaluie fiecare geana si distribuie produsul in mod uniform.
51,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Rezistenta de lunga durata. Mod de utilizare: Se aplica produsul de Ia radacina genelor inspre varfuri, pentru a crea un volum instant. Pentru un efect intens, aplicati doua sau mai multe straturi. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok