Se Incarca...
SKU
2346912
Mogyi crasssh arahide prajite aroma de salsa si lime 60g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Mogyi crasssh arahide prajite aroma de salsa si lime 60g

Gustarea ideala pentru cei care iubesc arahidele si aroma de salsa. Gramajul este potrivit atat pentru consumul individual cat si pentru a imparti cu prietenii.
2,79Lei 2,24Lei
37,33Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe spatele ambalajului. A se pastra in spatii uscate si racoroase.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingrediente44% arahide, aluat (faina de grau, faina de orez, amidon, zahar, sare, substante aromatizante), ulei vegetal (palmier), 3% aroma de salsa-lime (sare, zahar, potentiator de aroma: glutamat monosodic, regulator de aciditate: acetat de sodiu, condimente, faina de grau, maltodextrina, acid alimentar: acid citric, proteina hidrolizata, colorant alimentar: extract de ardei, antioxidant: alfa tocoferol. Produsul poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ2183 kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal524kcal
Grasimi, Lipide33 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati8.4 g
Glucide, Carbohidrati41 g
Glucide, din care zaharuri6.0 g
Proteine15 g
Sare4.0 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare