Se Incarca...
SKU
2307864
Morocolor Tempera fluorescenta 6 culori 25 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Morocolor Tempera fluorescenta 6 culori 25 ml

Prin folosirea acestui produse se obtine un strat uniform, intens fluorescent de culori luminoase. Pentru o buna acoperire, se aplica un strat gros sau mai multe straturi.
24,89Lei 16,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Dupa aplicarea unui strat se asteapta sa se usuce inainte de aplicarea unui strat nou. Amestecarea diferitelor culori produce o gama larga de nuante stralucitoare si fluorescente. Culorile pot fi diluate cu apa: o parte apa, o parte tempera. Pot fi folosite pe diferite suprafete: hartie, carton, lemn, tesaturi, sticla, teracota, metal, plastic. A nu se lasa la indemana copiilor sub varsta de 3 ani.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok