Se Incarca...
SKU
2482385
Mr. Muscle gel desundat tevi 1 l 1+ 1-30% este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Mr. Muscle gel desundat tevi 1 l 1+ 1-30%

Mr. Muscle iti da forta necesara pentru a obtine rezultatele dorite lasandu-ti timp liber pentru familie. Actioneaza in forta si dizolva depunerile: adera; actioneza prin apa; dizolva depunerile.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
35,17Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atentie: Deschideti cu grija. Nu folositi in toaleta sau in chiuvete cu dispozitive de eliminare a gunoiului. Evitati sa atingeti accesoriile placate cu aur, uzate sau deteriorate, de email sau crom. Nu ataca tevile. Poate fi coroziv pentru metale. Provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor. Foarte toxic pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu inspirati fumul. Purtati manusi de protectie/echipament de protectie a ochilor. Sunati imediat la un Centru de informare toxicologica/un medic. In caz de inhalare, transportati persoana la aer liber si mentineti-o intr-o pozitie confortabila pentru respiratie. In caz de contact cu pielea sau parul, scoateti imediat toata imbracamintea contaminata. Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. In caz de inghitre, clatiti gura. Nu provocati voma. A se depozita sub cheie. Pastrati numai in recipientul original. Spalati-va pe maini bine dupa utilizare. A nu se folosi impreuna cu alte produse. Poate elibera gaze periculoase (clor). Conditii de pastrare si depozitare: Tineti recipientul inchis ermetic intr-un loc rece si depozitati sticla in pozitie verticala. A se folosi, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
<5% agenti de inalbire pe baza de clor, sapun, surfactanti amfoterici.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok