Se Incarca...
SKU
2579065
MTC Royal saltea infasat intaritura 50 x 70 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

MTC Royal saltea infasat intaritura 50 x 70 cm

Masuta de infasat cu capat deschis, avand dimensiunea de 50 x 70 cm. Este destinata schimbarii scutecului copilului si altor activitati similare de ingrijire.
176,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Este conceputa spre folosire pe patuturi cu o latime de 60 cm. Poate fi, de asemenea, folosita independenta ca mobilier, asezata direct pe pat sau ca tapiterie captusita (exemplu: la o comoda). Daca masuta este folosita ca mobilier pentru patut trebuie asezate piciorusele de dedesubt pentru a preveni alunecarea acesteia de pe cadrul patutului. Soclurile in care intra piciorusele se regasesc sub masuta pe fundul acesteia. Acestea nu sunt vizibile, fiind acoperite cu folie alba. Pentru a le depista deplasati-va varful degetelor pe folie. Locatia acestora este reprezentata in schema. In locul soclurilor introduceti suruburile si strangeti-le cu piulite de siguranta.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare