Se Incarca...
SKU
2199305
Naty napolitane sticks crema vanilie 200 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Naty napolitane sticks crema vanilie 200 g

Rulouri de napolitane cu crema de vanilie (55%).
6,99Lei
34,95Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se pastra in locuri curate, uscate, racoroase. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteZahar, faina de grau, grasimi vegetale , zer pudra, amidon, maltodextrina, dextroza, lapte praf degresat, emulsificator: lecitina din soia, aroma (0.014 % vanilie naturala in crema care corespunde la 0.007% total ingrediente), vanilina, sare, acidifiant: acid citric, antioxidant alfa-tocoferol, colorant annatto.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok