Se Incarca...
SKU
2362972
Negro Salata de icre cu ton 140g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Negro Salata de icre cu ton 140g

Negro Salata de icre cu ton 140g
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
10,09Lei
72,07Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atentie! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscrisa pe ambalaj. A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0° si 8°.
Specificatie
IngredienteUlei vegetal, apa, icre de tarama 10%, ton 10%, ceapa marinata, sare, agent gelatinizant: guma xantan, E1442, conservanti: acid sorbic, benzoat de sodiu, acidifiant: acid citric (sare de lamaie), aroma de ton.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok