Se Incarca...
SKU
2695376
Nestle LITTLE STEPS 3 Lapte pentru copii de varsta mica de la 1 an 400g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nestle LITTLE STEPS 3 Lapte pentru copii de varsta mica de la 1 an 400g

LITTLE STEPS 3 este un lapte destinat copiilor de varsta mica sanatosi, care poate fi folosit de la 1 an ca parte lichida a unei alimentatii variate si echilibrate. LITTLE STEPS 3 nu este un inlocuitor de lapte matern.
43,56Lei
54,45Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Copiii de varsta mica au nevoie de mai multa energie in comparatie cu adultii, raportat per kg corp (greutate), datorita cresterii rapide si a nivelului de activitate fizica. De aceea este bine ca dieta copiilor de varsta mica sa furnizeze toti nutrientii necesari in cantitati suficiente pentru a asigura o dezvoltare normala si energie suficienta pentru joaca si invatare. Contine Calciu si Vitamina D, necesare pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor copiilor. Vitaminele A, C si D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Fierul contribuie la dezvoltarea cognitiva normala a copiilor. 1. Spala-te pe maini inainte de a pregati laptele pentru copilul tau. 2. Spala bine toate partile compente ale canutei pana nu mai raman urme de lapte. 3. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasa-le acoperite pana la folosire. 4. Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (40 grade Celsius). 5. Consulta modul de preparare si toarna exact cantitatea de apa necesara. 6. Foloseste doar masura din interior si niveleaza pudra cu ajutorul inelului interior fara sa presezi. 7. Consulta modul de preparare; adauga numarul exact de masuri indicat. 8. Dupa utilizare, asaza masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine. 9. Inchide capacul si agita bine canuta pana cand pudra s-a dizolvat complet. 10. Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat. Produsul trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteLapte degresat, maltodextrina, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, cocos, rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui), permeat demineralizat din zer, lactoza, minerale (citrati de calciu, citrat de sodiu, citrat de potasiu, fosfati de potasiu, sulfat feros, sulfat de zinc, iodura de potasiu), emulgator lecitina din soia, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)].
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ283 kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal67 kcal
Grasimi, Lipide3 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati0.3 g
Glucide, Carbohidrati8.6 g
Glucide, din care zaharuri5.6 g
Proteine1.5 g
Sare0 g
Fibre0 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare