Se Incarca...
SKU
2522891
Nestle NAN COMFORTIS 3 Lapte pentru copii de varsta mica, de la 1 an, 800g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nestle NAN COMFORTIS 3 Lapte pentru copii de varsta mica, de la 1 an, 800g

Este important sa acorzi mereu atentie confortului digestiv al copilului tau. Fericirea burticii micutului tau influenteaza bunastarea si dezvoltarea sa.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
78,80Lei 74,90Lei
93,62Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

NAN COMFORTIS 3 este un lapte destinat copiilor sanatosi, de varsta mica, de la 1 an, ca parte lichida a alimentatiei, dezvoltat pe baza cercetarilor asidue ale Nestle privind nutritia si sanatatea vietii copiilor. Contiine o combinatie unica de ingrediente: un amestec unic de proteine optimizate in functie de varsta, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ. L. reuteri - culturi similare cu cele care se gasesc si in laptele matern. Cu fibre delicate GOS/FOS. Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar al copiilor si, alaturi de Calciu, este necesara pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii. 1. Spala-te bine pe maini inainte de a pregati laptele pentru copilul tau. 2. Spala bine toate partile componente ale canutei pana nu mai raman urme de lapte. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasa-le acoperite pana la folosire. 3. Fierbe apa potabila timp de 5 minute, apoi las-o sa se raceasca (~40 grade Celsius). 4. Consulta si urmeaza modul de administrare. Mai intai, toarna exact cantitatea de apa necesara in canuta. Apoi adauga numarul exact de masuri rase folosind doar lingurita dozatoare din interior. 5. Asigura-te ca lingurita dozatoare este uscata si pune-o inapoi in cutie. inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat. 6. inchide canuta si agita bine pana cand pudra s-a dizolvat complet. Verifica temperatura inainte de hranire. Produsul trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteLapte integral, lapte degresat, lactoza, uleiuri vegetale (rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, floarea soarelui), permeat demineralizat din zer, oligozaharide (galacto-oligozaharide, fructo-oligozaharide), minerale (carbonat de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, iodura de potasiu), emulgator lecitina din soia, corector de aciditate fosfati de potasiu, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus reuteri. Culturi de Lactobacillus reuteri DSM17938 sub licenta BioGaia AB. Lapte, zer, lactoza, soia.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ281 kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal67 kcal
Grasimi, Lipide3 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati0.6 g
Glucide, Carbohidrati8.7 g
Glucide, din care zaharuri8.7 g
Proteine1 g
Sare0.03 g
Fibre0.51 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare