Se Incarca...
SKU
2700138
Nestor cub calciu supliment nutritiv pentru rozatoare 55 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nestor cub calciu supliment nutritiv pentru rozatoare 55 g

Cubul de calciu si minerale ofera animalelor mici elemente esentiale si minerale esentiale pe care le gasesc in mod normal in mediul lor natural.
11,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ajuta la incurajarea animalelor sa roada pentru a mentine dintii scurti si curati. Gustos si usor de digerat, este un supliment alimentar excelent care protejeaza deficientele de minerale. Animalele de companie mici ar trebui sa aiba intotdeauna acces la o sursa minerala sau sarata.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok