Se Incarca...
SKU
2700128
Nestor hrana premium pentru canari 330 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nestor hrana premium pentru canari 330 g

Hrana premium contine doar ingrediente naturale. Nu contine conservanti sau coloranti. Aceasta formula a fost special creata pentru canari.
20,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Este extrem de gustoasa si asigura necesarul de substante nutritive esentiale pentru sanatatea acestor pasari. Reteta contine morcov si ardei. Morcovul si ardeiul sunt o sursa importanta de beta-caroten pentru penele acestora. Carotenul este, de asemenea, o pro-vitamina a vitaminei A, esentiala pentru o vedere buna.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok