Se Incarca...
SKU
2700126
Nestor hrana premium pentru porcusori de Guineea 260 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nestor hrana premium pentru porcusori de Guineea 260 g

Hrana premium pentru porcusori de guineea, creata doar cu ingrediente naturale. Nu contine conservanti sau coloranti.
14,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Aceasta formula a fost special creata pentru porcusorii de Guineea. Este extrem de gustoasa si asigura necesarul de substante nutritive esentiale pentru sanatatea acestor rozatoare. Reteta contine portocale, o sursa perfecta de vitamina C, fibre dietetice, acid folic si potasiu. Vitamina C stimuleaza imunitatea si creste absorbtia fierului. Deficitul de vitamina C este deosebit de periculos pentru sanatatea porcusorilor de Guineea.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok