Se Incarca...
SKU
2700132
Nestor vitamine complete cu iod pentru perusi 20 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nestor vitamine complete cu iod pentru perusi 20 g

Hrana complementara pentru pasari.
4,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Produsul consta intr-un amestec de seminte inmuiate intr-o solutie de iod. Iodul este un element esential care permite glandei tiroide sa produca hormoni tiroidieni ce reglementeaza procesele metabolice importante. Vitaminele cu iod ar trebui sa devina un supliment permanent la dieta de zi cu zi a papagalilor de diensiune mica si medie. Perusii sunt deosebit de sensibili la deficientele de iod. Continutul unui pachet trebuie amestecat cu urmatoarele cantitati din hrana zilnica: 1 kg, pentru papagali mici (de exemplu perusi), 0,5kg, pentru papagali mijlocii.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok