Se Incarca...
SKU
2700131
Nestor vitamine complete pentru perusi 20 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nestor vitamine complete pentru perusi 20 g

Hrana complementara pentru pasari. Produsul consta intr-un amestec de seminte inmuiate intr-un concentrat de vitamine.
3,89Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Amestecul completeaza perfect deficientele de vitamine importante in dieta de zi cu zi a papagalilor de dimensiune mica. Acest supliment poate imbunatati sanatatea generala a papagalului, intareste oasele si contribuie la starea de bine a animalului de companie. Ar trebui sa devina un supliment permanent la dieta de zi cu zi a animalului de companie. Produsul poate fi oferit ca atare sau amestecat cu o cantitate mica de alimente din dieta zilnica a papagalului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok