Se Incarca...
SKU
2670896
Nivea Men Deodorant spray Invisible Black and White Ultimate Impact 150 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nivea Men Deodorant spray Invisible Black and White Ultimate Impact 150 ml

Antiperspirant spray cu protectie 48 de ore iti protejeaza atat pielea, cat si hainele.
18,50Lei
123,33Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Agitati flaconul inainte de folosire! Pulverizati de la o distanta de 15 cm de axila. Lasati produsul sa se usuce complet pe piele. Atentie! Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Poate exploda daca este incalzit. Tineti departe de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari deschise si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. A nu se pulveriza pe flacara deschisa sau pe orice material incandescent. A nu se gauri sau arde nici dupa golire. A se feri de lumina soarelui. Nu expuneti la temperaturi de peste 50 grade celsius. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati pulverizarea spre ochi sau pe piele iritata si inhalarea deliberata. A se goli recipientul iniante de reciclare. Nu folositi pentru orice alt scop decat cel pentru care produsul este destinat. A nu se utiliza intr-un spatiu inchis. Evitati pulverizarea prelungita si inhalarea produsului. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare