Se Incarca...
SKU
2605571
Nivea Sun Kids Protect and Care FPS50 spray cu protectie solara pentru copii 300 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nivea Sun Kids Protect and Care FPS50 spray cu protectie solara pentru copii 300 ml

Formula hranitoare si hidratanta pentru pielea delicata a copiilor. Dezvoltat special pentru pielea copiilor. Protectie foarte eficienta imediata UVA/UVB. Protectie impotriva expunerii la soare.
65,09Lei
216,97Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Agitati bine produsul inainte de folosire. Nu pulverizati direct pe fata, evitati inhalarea. Inainte de expunerea la soare, aplicati pe piele un strat generos de produs, lasati-l sa se usuce, apoi reaplicati pentru a asigura o acoperire completa. Reaplicati frecvent produsul, mai ales daca ati inotat, transpirat sau v-ati sters cu prosopul, pentru a mentine protectia initiala. Daca aplicati o cantitate insuficienta, veti diminua nivelul de protectie. Evitati expunerea la soare in intervalul orar 11-15. Chiar daca folositi un produs cu factor de protecte, evitati expunerea prelungita la soare este considerata o amenintare serioasa pentru sanatate. Purtatti articole de imbracaminte protectoare (palarie, tricou, ochelari de soare) si aplicati suficienta lotiune de protectie solara pe zonele neprotejate (fata, brate si picioare). Lasati produsul sa se usuce complet pe piele si evitati contactul cu materiale textile ori suprafete tari, pentru a evita indepartarea produsului. Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare