Se Incarca...
SKU
1765557
Noriel 150 de jocuri intr-unul singur joc interactiv este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Noriel 150 de jocuri intr-unul singur joc interactiv

Tuturor ne place jocul, sa fim competitivi, sa castigam. Iar Noriel iti vine in ajutor cu 150 de jocuri ale copilariei, perfecte pentru cei mici si nu numai.
99,89Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Distractive si incitante, jocurile au si un rol educativ, dezvoltand capacitatea copiilor de a avea rabdare si de a respecta regulille. Jocul contine urmatoarele: 8 table de joc, un pachet cu 55 de carti de joc,un pahar de yams, 5 zaruri,set de table, 45 de pioni impartiti in trei culori, 16 pioni impartiti in patru culori, un carnetel pentru a tine scorul si fi sigur ca jocurile se desfasoara in deplina corectitudine, o carte cu regulamentele tuturor jocurilor. Prin joaca, cei mici descopera lumea. Pot sa afle de 150 de ori mai multe lucruri cu jocurile de la Noriel. Noriel - 150 de Jocuri intr-unul singur este ideal si pentru cei mari, care vor sa petreaca o seara in compania prietenilor si amintirilor. Numar jucatori: 2-8. Timp recomandat: 60 minute. Varsta recomandata: peste 5 ani.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok