Se Incarca...
SKU
1767334
Noriel Comoara lui Piticot joc interactiv este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Noriel Comoara lui Piticot joc interactiv

Cea mai distractiva goana dupa comori. Arunca zarul si strabate traseul de pe plansa cu pionul tau. De-a lungul aventurii tale, vei trece prin casute speciale ce te vor ajuta sa avansezi sau te vor trimite inapoi.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
38,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fii primul care ajunge la comoara lui Piticot ca sa castigi! Caracteristici: Scopul jocului este sa castigi Comoara lui Piticot, iar pentru asta trebuie sa ajungi primul la casuta cu numarul 72 (sau peste). Fiecare jucator isi alege un pion si arunca, pe rand, cu zarul, mutand pionul ales atatea casute cate indica zarul. Trebuie sa depasestei obstacolele si sa treci prin toate peripetiile pe care jocul le pune la dispozitie Numar de jucatori: intre 2-4. Continut: 1 tabla de joc cu 72 de casute numerotate, 1 zar, 4 pioni colorati diferit, regulament de joc. Durata jocului: 30 minute. Dimensiuni: 12 x 3 x 18 cm. Varsta recomandata: peste 3 ani.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare