Se Incarca...
SKU
1767499
Notes 1086 adeziv 20x50mm fluo,set 4 bu este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Notes 1086 adeziv 20x50mm fluo,set 4 bu

Lipici solubil in apa, fara alti solventi chimici.Produs prietenos cu mediul inconjurator.Repozitionabil.Material: hartie.Culori: Rosu, verde, galben si portocaliu.Nr.File: 4 x 50.Dimensiuni fila: 20 x 50 mm.
14,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

PageMarker din hartie, varianta economica pentru evidentierea informatiilor importante.Lipici solubil in apa, fara alti solventi chimici. Produs prietenos cu mediul inconjurator.Repozitionabil.Material: hartie.Culori: Rosu, verde, galben si portocaliu.Nr. File: 4 x 50.Dimensiuni fila: 20 x 50 mm.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok