Se Incarca...
SKU
2654771
Nuby 404003 Pahar Stop picatura cu manere si super tetina Vari-Flo, +6 luni, Nuby, 240 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nuby 404003 Pahar Stop picatura cu manere si super tetina Vari-Flo, +6 luni, Nuby, 240 ml

Pahar stop picatura cu manere si mustiuc moale din silicon, capacitate 240 ml, potrivit pentru copii cu varsta de peste 6 luni.
20,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pahar stop picatura cu manere si mustiuc moale din silicon, capacitate 240 ml, potrivit pentru copii cu varsta de peste 6 luni. Pentru siguranta si sanatatea copilului dvs. Atentie! Acest produs nu este o jucarie. A se utiliza intotdeauna sub supravegherea unui adult. Au avut loc accidente atunci cand copiii au fost lasati singuri cu articole de baut, deoarece copilul a cazut sau pentru ca produsul s-a desfacut. Suptul continuu si prelungit de fluide va cauza carii dentare. Copiii mici pot face carii dentare, chiar daca beau bauturi neindulcite. Cariile pot aparea in cazul in care copilului ii este permis sa utilizeze paharul pe perioade lungi in timpul zilei si mai ales noaptea (cand fluxul de saliva este redus) sau in cazul in care paharul este folosit pe post de suzeta. Niciodata nu folositi tetinele pe post de suzeta. Verificati intotdeauna temperatura alimentelor inainte de hranire. Incalzirea in cuptorul cu microunde poate genera puncte cu temperaturi supraincalzite. Testati tetinele inaintea fiecarei utilizari, tragand de ele in toate directiile. Aruncati-le in momentul in care incep sa dea semne de deteriorare (largire, fisuri). Nu lasati tetinele in lumina directa a soarelui sau langa alte surse de caldura. Nu le lasati in substante dezinfectante mai mult decat este recomandat (urmati instructiunile de folosire ale dezinfectantului). Nu lasati componentele paharului la indemana copiilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare