Se Incarca...
SKU
2572019
Nuby dispozitiv de hranire este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nuby dispozitiv de hranire

Dispozitiv cu plasa pentru alimente solide. Fara Bisfenol A. Pentru introducerea hranei solide in siguranta deplina. Bebelusul invata sa manance si alimente solide.
46,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Varsta recomandata: peste 4 ani. Previne sufocarea. Spalati produsul inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, manual, folosind apa si un detergent de vase bland sau in masina de spalat vase, caz in care produsul se asaza doar pe raftul superior al masinii. Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul folosirii acestui produs sau al oricarei produs pentru copii mici. ACest produs poate fi folosit doar ca instrument ajutator pentru alimentare. Nu utilizati acest produs ca jucarie sau ca suzeta. Aruncati sau inlocuiti produsul in cazul in care prezinta semne de deteriorare sau uzura. Verificati si inlocuiti produsul in orice situatie de rupere, deteriorare, rarire sau desirare a plasei. Exista plase de schimb, disponibile pentru a fi achizitionate separat. Nu lasati produsul la indemana copiilor. Utilizati produsul doar sub supravegherea stricta a unui adult.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok