Se Incarca...
SKU
2661607
Nuk 6070 reductor toaleta alb si roz este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nuk 6070 reductor toaleta alb si roz

Dispune de un design ergonomic care asigura stabilitatea corpului. Este prevazut cu suport de sprijin inalt la spate si sezut larg, pentru comfort maxim.
Perioada de garantie
12 luni
44,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Poate fi montat repede, usor si sigur pe orice toaleta standard. Fixare sigura datorita marginii antiderapante. Material plastic de calitate (PP). Instructiuni: Curatati inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare. Avertisment: Intotdeauna folositi produsul sub supravegherea unui adult. Inspectati produsul si aruncati-l la primele semne de deteriorare.
Specificatie
AccesoriiAccesorii ingrijire bebe
Perioada de garantie12 luni
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok