Se Incarca...
SKU
2636104
Nuk Nature Sense Biberon tetina silicon +6 luni 260 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nuk Nature Sense Biberon tetina silicon +6 luni 260 ml

Biberon cu tetina din silicon cu mai multe orificii la fel ca in sanul mamei. Asigura curgerea fina si naturala. Capacitate biberon 260 ml. Recomandat pentru varsta +6 luni.
Perioada de garantie
12 luni
44,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Zona foarte moale este in mod special flexibila si se adapteaza in gura intr-un mod asemanator cu sanul mamei. Zona larga flexibila de asezare a buzelor pentru un supt natural. Sistem inovatic anti-colici asigura un supt continuu, fara pauze ca la san. Previne inghitirea aerului pentru a nu cauza colici.
Specificatie
Perioada de garantie12 luni
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok