Se Incarca...
SKU
2467211
Nutline Cocktail mix stafide si fructe uscate 150 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nutline Cocktail mix stafide si fructe uscate 150 g

Mix de stafide si fructe uscate - coapte si sarate.
20,49Lei
136,60Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se [astra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Depozitarea in conditii neadecvate poate afecta calitatea produsului.
Specificatie
IngredienteFistic decorticat (22%), migdale (18%), arahide (1%), nuci caju (17%), stafide (14%), alune de padure (12%), sare (0.7%), ulei de palmier. Produsul poate contine urme de alte nuci.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok