Se Incarca...
SKU
2683765
Old Spice Captain apa de toaleta 100 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Old Spice Captain apa de toaleta 100 ml

Atunci cand corpul tau este acoperit cu Old Spice, femeile nu pot decat sa miroasa cantecul dulce de libertate al unei pasari de prada si sa accepte faptul ca stiinta nu poate explica sentimentele din inimile lor.
61,59Lei
615,90Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Old Spice ofera o gama larga de parfumuri pentru barbati cu viata dinamica si neconventionala. Afla cum sa mirosi bine si alege apa de toaleta Old Spice pentru un parfum cu adevarat masculin care invigoreaza si reimprospateaza. Pentru tipi cu minte agera. Atentie: Inflamabil. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa. A se pastra departe de surse de caldura sau flacari deschise. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare