Se Incarca...
SKU
2508225
Old Spice Wolfthorn after shave 100 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Old Spice Wolfthorn after shave 100 ml

Lotiune dupa ras Old Spice, puternica si racoritoare, doar pentru barbatii adevarati.
30,09Lei
300,90Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cine ar fi crezut ca mirosul neinfricat din Wolfthorn s-ar putea lupta cu alte mirosuri, respinse de societate pentru ca nu sunt atat de fresh? Poate si-au dat seama de acest lucru Aristotel si bufnitele vorbitoare, dar in niciun caz oamenii obisnuiti sau bufnitele ignorante. Lotiunea dupa ras Old Spice are un parfum masculin, care revigoreaza barbatii sau creaturile nocturne care nu se tem de propria masculinitate (sau de lotiunile dupa ras). Atentie! A se evita contactul cu ochii. La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa. Atentie. lnflamabil. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. A se folosi de preferinta, pana la data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok