Se Incarca...
SKU
2242923
Olympus telemea de capra maturata 47% grasime 150 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Olympus telemea de capra maturata 47% grasime 150 g

Telemea din lapte de capra pasteurizat.
8,79Lei
58,60Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Telemeaua de capra Olympus cu gustul sau bogat si caracterul distinctiv este un supliment ideal pentru salate, gustari sau alte tipuri de mancare. Savureaz-o!
Specificatie
IngredienteLapte de capra pasteurizat, sare, culturi, cheag. Umiditate 58% max., grasime in substanta uscata min. 47%. Poate contine urme de lapte de vaca pasteurizat max 10%.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ1129Kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal270Kcal
Grasimi, Lipide23g
Glucide, Carbohidrati0.7g
Proteine15g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok