Se Incarca...
SKU
2463578
Organix Bio pudra de cereale ecologice cu banane si prune peste 7 luni 200 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Organix Bio pudra de cereale ecologice cu banane si prune peste 7 luni 200 g

Cerealele ecologice (faina integrala de ovaz, de grau si de secara si faina de orez) cu bucatele de pruna uscata, ovaz crocant si fulgi de banana sunt moi si usor de mestecat. Potrivite incepand de la varsta de 7 luni.
32,50Lei
162,50Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fara zahar adaugat. Fara coloranti sau arome artificiale. Instructiuni de preparare: Puneti 6 linguri din laptele obisnuit al bebelusului, rece sau incalzit, intr-un bol curat. Adaugati treptat 3 linguri rase de cereale peste lapte. Amestecati bine pana cand se omogenizeaza. A se consuma in 30 de minute de la preparare (in timp, compozitia se ingroasa). Daca se consuma cald, verificati temperatura inainte de a hrani bebelusul. Instructiunile sunt doar un ghid, puteti pune mai mult lapte sau mai multe cereale, in functie de preferintele bebelusului dumneavoastra si de apetitul lui. Conditii de depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere, pastrati intr-un recipient etans. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Austria.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteFulgi ecologici de ovaz integral: 30%, faina ecologica de ovaz integral: 17%, fulgi ecologici de banane: 16%, faina ecologica de grau integral:15%, faina ecologica de secara integrala: 10%, bucati de prune ecologice uscate 8%, expandat din faina ecologica de orez integral: 4%, vitamina B1 0.8mg/100g (fara certificare ecologica: nutrient esential in cresterea copiilor) <1%. Poate contine urme de nuci, deoarece este produs intr-o fabrica ce utilizeaza si nuci.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ1540Kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal365Kcal
Grasimi, Lipide3.9g
Glucide, Carbohidrati67.8g
Proteine10g
Sare0.01g/0.03g
Fibre9.2g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare