Se Incarca...
SKU
2386320
Osram bec auto COOL BLUE INTENSE H1 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Osram bec auto COOL BLUE INTENSE H1

Cool Blue Intense are un aspect stilat, cu pana la 20% mai multa lumina (comparat cu becurile auto halogen standard).
29,69Lei 13,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Lumina alba cu efect albastrui, pentru un aspect de bec xenon. Temperatura de culoare este echivalenta cu lumina zilei, ceea ce ajuta la prevenirea oboselii la volan. Lampile si sistemele de iluminat de la Osram ofera suportul pentru o vedere frumoasa a lucrurilor, siguranta si confort, permitand utilizarea eficienta a resurselor. Timp de mai bine de 100 de ani, Osram a fost pasionat de sursele de lumina inteligenta. Ca o companie care opereaza la nivel global, incurajeaza in mod explicit politicile sociale si ecologice responsabile din intreaga lume - si sponsorizeaza arta si cultura din tara si din strainatate. Osram este unul dintre primii doi producatori mondiali de produse de iluminat. Portofoliul Companiei acopera intregul lant valoric, de la componente la echipamentele si opto-semiconductori, precum si corpuri de iluminat complete, sisteme de management al luminii si solutii de iluminat. Marca: Osram. Tip: H1. Putere: 55W. Tensiune: 12V. Model: Cool Blue Intense. Temperatura de culoare: 4200K. Flux luminos: 1550 lm. Dimensiuni: 9.5x5x13.5 cm.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok