Se Incarca...
SKU
2386322
Osram bec Cool Blue H4 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Osram bec Cool Blue H4

Bec Cool Blue.
27,00Lei 15,00Lei

Petul produsului include costul de 0,60Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Putere: 60/55W. Instructiuni de utilizare: Inlocuirea se va face in service-uri autorizate de RAR pentru astfel de operatii. Alegerea becului si montajul se fac conform indicatiilor stabilite de constructorul de vehicul. Reglati farurile dupa inlocuirea becurilor. Nu atingeti sticla becurilor halogen cu mana. Fixarea necorespunzatoare a beucrilor, farurilor, stpurilor etc. precum si defectele instalatiei electrice duc la arderea prematura a becurilor si repezinta un pericol de incendiu. Verificati si reparati cazul. Depozitarea: se face in spatii inchise, uscate si nu trebuie sa duca la deformari ale ambalajelor sau socuri mecanice.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok