Se Incarca...
SKU
2558003
Oti galeata centrifuga si rezerva mop Vortex este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Oti galeata centrifuga si rezerva mop Vortex

Set de curatenie OTI alcatuit din galeata cu centrifuga compacta si rezerva mop Vortex. Este compacta si usor de depozitat. Datorita microfibrei, mopul se poate utiliza atat pentru spalat, cat si pentru praf sau lustruit. Capacitate: 9 l.
213,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de montaj si folosire. Asamblati coada telescopica din cele trei parti ale sale prin infiletare. Atasati capatul de mop cozii formate prin infiletare. Montati rezerva din microfibra capatului de mop prin apasare. Deschideti sistemul de blocare de pe coada telescopica prin deblocarea clapetei. Pentru a spala mopul, introduceti-l in galeata perpendicular in sita de centrifugare la nivelul 0 si apasati pe capatul cozii (clapeta sa fie deblocata). Pentru a stoarce mopul, ridicati-l pana la nivelul 1 al sitei de centrifugare si apasati pe capatul cozii (clapeta sa fie deblocata). Odata stors, scoateti mopul din galeata, iar la eliberarea lui veti observa sita de centrifugare revenind la nivelul 0. Pentru a folosi mopul la curatenie blocati clapeta. Produs in China.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare