Se Incarca...
SKU
2482389
Pachet Pronto 5 in 1 Classic spray lemn 300 ml + Pronto spray multisuprafete 300 ml - 40% este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pachet Pronto 5 in 1 Classic spray lemn 300 ml + Pronto spray multisuprafete 300 ml - 40%

Pronto 5 in 1 curata si indeparteaza praful, protejeaza, elimina pana la 90% din alergenii aflati in praf, ofera stralucire, inlatura amprentele si urmele.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
29,73Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atentie: Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati echipament de protectie a ochilor. In caz de contact cu pielea, spalati cu multa apa. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa, timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. A nu se utiliza pentru tesaturi din lana si matase. Pastrati in incaperi uscate, la temperaturi intre 5-40 grade Celsius. Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Pronto Multisuprafete: <5% surfactanti ne-ionici, 5-15% hidrocarburi alifatice, parfum, Butilfenil Metilpropional, Encarbaldehida, Hexil Cinamal, 2-Bromo-2-Nitropropan-1,3-Diol; Pronto Classic: <5% surfactanti ne-ionici, 5-15% hidrocarburi alifatice, parfum, Limonene, 2-Bromo-2-Nitropropan-1,3-Diol.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok