Se Incarca...
SKU
2465221
Pachet Pronto 5 in 1 Lime spray multisuprafete 300 ml si Pronto solutie pentru lemn 750 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pachet Pronto 5 in 1 Lime spray multisuprafete 300 ml si Pronto solutie pentru lemn 750 ml

Pronto nu inseamna doar curatarea suprafetelor, ci este conceput pentru a reda frumusetea naturala, cu fiecare ocazie de curatenie. Lacuri si amestecuri de ceruri pentru Curatarea/lustruirea suprafetelor din lemn.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
31,23Lei 29,47Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Spray-ul multisuprafete Pronto curata, indeparteaza praful, elimina 90% din alergeni, ofera stralucire si inlatura amprentele si urmele. Este recomandat pentru suprafete ca granit, metal, aparate electronice si electrocasnice, sticla si lemn. Pronto Lemn Curat contine detergent, ce curata bland si eficient suprafetele, fara a fi nevoie de clatire. Este recomandat pentru suprafete lavabile din lemn si laminate ca pardoseli, mobila, usi sau ornamente din lemn. H229 Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Spray Pronto: <5% surfactanti neionici, 5-15% hidrocarburi alifatice, parfum, 2-Bromo-2-Nitropropan-1.3-Diol, Linalool, Hexyl Cinamal, Limonene, Salicilat de Benzil, Benzonat de Benzil; Detergent Pronto: <5% surfactanti neionici, sapun, parfum, Limonene, Geraniol, Linalool, Dimetil Glicol, Metilclroizotiazolinona, Metilizotiazolinona.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok