Se Incarca...
SKU
2434718
Pachet Ursus cu Lamaie doza 4x500ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pachet Ursus cu Lamaie doza 4x500ml

Amestec de bere si limonada. 1.9% alcool.
15,04Lei
7,52Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pachetul contine 4 doze de bere 0.5 l. A se pastra la loc ferit de temperaturi ridicate si inghet.
Specificatie
Ingrediente60% limonada (apa, suc de lamaie din concentrat (3%), suc de portocale din concentrat, aroma naturala de lamaie, aroma naturala de portocale, antioxidant: acid ascoric, stabilizator: guma din seminte de carruba) si 40% bere din malt (apa, malt din orz, hamei).
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok