Se Incarca...
SKU
2463786
Padovan nisip silicat pentru pisici cu parfum de lavanda 5 l/2.2 kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Padovan nisip silicat pentru pisici cu parfum de lavanda 5 l/2.2 kg

Nisip igienic pentru pisici pe baza de granule de silicat cu parfum de lavanda.
89,49Lei 61,19Lei
27,81Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Nisipul silicat are proprietatea de a absorbi lichidele in cateva secunde, evitand raspandirea mirosurilor neplacute. Ulterior particulele de apa se evapora, in timp ce bacteriile si mirosurile neplacute raman inchise in nisip. Produsul este biodegradabil, nu contine pulbere si nu se prinde de labele sau de blana pisicii. Mod de utilizare: curatati bine litiera si apoi asezati un strat de aproximativ 3cm de produs. Indepartati regulat cu o paleta excrementele solide: dupa care reamestecati usor nisipul, adaugand eventual produs proaspat. Un sac de 5L de silicat are capacitatea de a absorbi intreaga cantitate de urina a unei pisici de talie medie timp de aproximativ o luna. Daca aveti mai multe pisici se recomanda cresterea pana la 4cm a grosimii stratului de nisip si, in acest caz, reimprospatarea nisipului se va face mai frecvent (pentru 2 pisici o data la 15 zile; pentru 3 pisici o data la 10 zile). Cand pe fundul litierei se va observa aparitia unui lichid inseamna ca a venit momentul sa se schimbe nisipul. Nisipul utilizat poate fi aruncat cu deseurile organice. A se pastra la loc uscat.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare