Se Incarca...
SKU
2344962
PALOMA Parfum odorizant new car 5 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

PALOMA Parfum odorizant new car 5 ml

Odorizant ideal pentru masina cu parfum placut.
8,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Desfaceti ambalajul si rupeti cu atentie capacul de inchidere a fiolelor. Prin apasarea blanda a fiolelor puneti cateva picaturi de aroma pe cartonul odorizantului, apoi atarnati odorizantul in asa fel, incat acesta sa nu atinga suprafete din plastic, tapitate sau textile. In cazul contactului direct al parfumului cu orice suprafata, trebuie imediat inlaturat cu o carpa umeda cu sapun. Cumparatorii sensibili la parfumuri sa utilizeze produsul cu precautie potrivita. Utilizarea odorizantelor nu inlocuieste igiena corespunzatoare. Nu expuneti odorizantul radiatiei directe sau caldurii excesive! Poate provoca o reactie alergica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati sa inhalati vaporii. Purtati manusi de protectie/echipament de protectie a ochilor/echipament de protectie a fetei. In caz de contact cu pielea: spalati cu multa apa si sapun. In caz de iritare a pielii: consultati medicul. Aruncati continutul/recipientul respectand normativele nationale regionale. Termen de valabilitate: inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok