Se Incarca...
SKU
2520680
Pampers Premium Care scutece marime 4 9-14 kg 18 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pampers Premium Care scutece marime 4 9-14 kg 18 buc

Alege pentru pielea bebelusului tau confortul maxim si protectia optima, oferite de Pampers Premium Care. Pampers Premium Care Scutece Marime 4, 9-14 kg, 18 buc.
31,76Lei
1,76Lei / subunitate
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Alege pentru pielea bebelusului tau confortul maxim si protectia optima, oferite de Pampers Premium Care. Moale ca un fulg, scutecul Pampers Premium Care are acum un strat absorbant interior / un strat superior liniat cu Heart Quilts care tine umezeala si murdaria departe de pielea bebelusului tau. Indicatorul de umezeala se coloreaza in albastru pe masura ce scutecul se umple, astfel incat tu sa stii cand bebelusul tau trebuie schimbat. Mai putine griji pentru tine, mai mult confort pentru cel mic. Multumita benzilor elastice moi care ajuta la fixarea scutecului, bebelusul tau se va simti confortabil in orice pozitie. Acum, intr-un ambalaj imbunatatit. (nu contin fulgi). Atentionari: Pentru a evita pericolul sufocarii si/sau strangularii, nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. A se folosi, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare