Se Incarca...
SKU
1657580
Panou 1323 afisaj pluta 60x80 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Panou 1323 afisaj pluta 60x80 cm

Panou pluta cu rama de lemn util pentru orice incapere: receptie, secretariat, sali de conferinte, depozit, atelier, locuinta etc.Pentru prinderea documentelor pe panou recomandam pionezele speciale (cod 5545) pentru panouri de pluta.
100,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Panou pluta cu rama de lemn util pentru orice incapere: receptie, secretariat, sali de conferinte, depozit, atelier, locuinta etc.Pentru prinderea documentelor pe panou recomandam pionezele speciale (cod 5545) pentru panouri de pluta.Format din doua foi de pluta si o placa din lemn subtire intre ele, prinse intr-o rama din lemn.Include accesorii pentru prindere in perete.Poate fi expus orizontal sau vertical.Dimensiuni: 80 x 60 cm
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok