Se Incarca...
SKU
2584467
Papuci casa roz dama este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Papuci casa roz dama

Papuci de casa dama, culoarea roz cu funda.
Perioada de garantie
1 luna
29,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Dupa fiecare purtare incaltamintea se curata de praf cu o perie. Petele de grasime si alte impuritati de pe fata se curata cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent(1-2% sol.). Fata din inlocuitori trebuie ferita de contactul cu solventi, acetona si alcool. Incaltamintea umeda se usuca lent, ferite de sursele de caldura. Se recomanda purtarea a 2-3 perechi de incaltaminte. Pastrati talonul de garantie impreuna cu bonul prin care ati achizitionat acest produs pentru eventualele reclamatii ce pot fi adresate magazinelor in termen de maxim 30 de zile de la data cumpararii.
Specificatie
Perioada de garantie1 luna
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok