Se Incarca...
SKU
1999703
Pedigree hrana completa cu pui si legume in sos pentru caini adulti 100 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pedigree hrana completa cu pui si legume in sos pentru caini adulti 100 g

Mancare completa pentru caini.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
2,47Lei
24,70Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cu ingrediente naturale. Instructiuni de hranire: Ajustati cantitatea de hrana in functie de varsta, talia si nivelul de activitate fizica ale cainelui dvs. Oferiti hrana la temperatura camerei, pastrati excesul de hrana la rece timp de maxim 2 zile. Oferiti apa proaspata. A se consuma de preferinta inainte de, numarul lotului, numarul de identificare al fabricii: vezi partea inferioara a ambalajului.
Carne si derivate de origine animala (39%, inclusiv 4% pui), legume (inclusiv 4% morcovi si mazare), cereale, extracte din proteina vegetala, minerale, derivate de origine vegetala (inclusiv 0.5% pulpa uscata de sfecla), uleiuri si grasimi (inclusiv 0.5% ulei de floarea-soarelui). Aditivi per kg: Aditivi nutritionali: Vitamina D3: 250 UI, Vitamina E: 66 mg, Iodat de calciu, anhidru: 0.56 mg, Sulfat cupric, pentahidrat: 8.2 mg, Sulfat feros, monohidrat: 15 mg, Sulfat manganos, monohidrat: 8.4 mg, Sulfat de zinc, monohidrat: 71.2 mg.
Specificatie
Proteina bruta7.5
Grasimi5
Fibra neprelucrata0.3
Iodat de calciu anhidru0.4
Specificatie
Proteine0.08g
Fibre0.004g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok