Se Incarca...
SKU
2121134
Periuta de dinti medium Silver Care Antibatterico este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Periuta de dinti medium Silver Care Antibatterico

Periuta de dinti cu peri de duritate medie si cap acoperit cu argint pur, care in contact cu apa activeaza un proces antibacterian natural si continuu de igienizare a periutei. Pachetul include si o rezerva.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
22,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acest produs nu este recomandat copiilor sub 3 ani. Eventualele urme de oxidare de pe suprafata capului periutei nu afecteaza in nici un fel procesul antibacterian al argintului, care decurge din insasi natura materialului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok