Se Incarca...
SKU
2605406
Persil Color Gel Lavander Freshness detergent rufe automat lichid 1 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Persil Color Gel Lavander Freshness detergent rufe automat lichid 1 l

Noua formula aduce noi beneficii spalarii moderne: performanta la spalare, fara reziduuri pe haine, dizolvare imediata si indepartarea petelor chiar de la inceputul spalarii, parfum si prospetime de durata.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
32,99Lei
32,99Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atentie: Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati echipament de protectie a ochilor. In caz de contact cu pielea, spalati cu multa apa. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa, timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. A nu se utiliza pentru tesaturi din lana si matase. Pastrati in incaperi uscate, la temperaturi intre 5-40 grade Celsius. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok