Se Incarca...
SKU
2744190
Persil Deep Clean Regular Detergent pudra 1.02kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Persil Deep Clean Regular Detergent pudra 1.02kg

Detergent pudra curatare in profunzime pentru rufe si prospetime pentru masina de spalat.
32,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Masina de spalat poate capata mirosuri neplacute in timp, din cauza reziduurilor care se acumuleaza odata cu spalarea hainelor murdare. Detergentul pudra Persil Deep Clean are acum o formula ce curata in profunzime petele dificile de pe rufe si confera prospetime masinii de spalat. Formula sa unica si concentrata patrunde adanc in fibrele textile pentru a indeparta cele mai dificile pete, descompunandu-le in particule foarte mici ce nu se mai depun in masina de spalat. Astfel, aceasta nu va capata in timp miros neplacut.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingrediente15-30% agenti de inalbire pe baza de oxigen, 5-15% surfactanti anionici, <5% policarboxilati surfactanti neionici, fosfonati, zeoliti. Alte ingrediente: Enzime (amilaza), inalbitori optici parfumuri.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare