Se Incarca...
SKU
2743113
Persil Discs Color Detergent de rufe capsule 42 spalari este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Persil Discs Color Detergent de rufe capsule 42 spalari

Detergent lichid pentru rufe Persil Deep Clean Discs Color, curatare in profunzime pentru rufe si prospetime pentru masina de spalat.
118,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Masina de spalat poate capata mirosuri neplacute in timp, din cauza reziduurilor care se acumuleaza odata cu spalarea hainelor murdare. Detergentul Persil Discs are acum o formula ce curata in profunzime petele dificile de pe rufe si confera prospetime masinii de spalat. Formula sa unica si concentrata patrunde adanc in fibrele textile pentru a indeparta cele mai dificile pete, descompunandu-le in particule foarte mici ce nu se mai depun in masina de spalat. Astfel, aceasta nu va capata in timp miros neplacut. Pentru o lume mai curata: dur cu petele, bland cu planeta. Detergentul Persil Deep Clean Discs Universal contine 92% ingrediente biodegradabile si are un ambalaj reciclabil. H315 Provoaca iritarea pielii. H319 Provoaca o iritare grava a ochilor. H412 Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. EUH208 Contine subtilizina. Poate produce reactii alergice.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok