Se Incarca...
SKU
2739806
Persil Discs Universal Doy Detergent capsule 22 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Persil Discs Universal Doy Detergent capsule 22 buc

Detergent concentrat, predozat pentru masinile automate de spalat.
56,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Putere 4 in 1: Discurile de rufe Persil au 4 camere de detergent pentru a oferi rezultate de curatare premium - indepartarea igienica a petelor, prospetime durabila, stralucire si ingrijire a fibrelor. Curatare profunda: cu tehnologia Deep Clean Plus, detergentul lichid de rufe Persil patrunde adanc in fibre si indeparteaza chiar si cele mai dificile pete.Prospetime de lunga durata: Datorita efectului activ de improspatare, rufele raman cu o prospetime durabila. Discurile Persil 4 in 1sunt un detergent pe care te poti baza pentru a oferi o curatare igienica si rezultate perfecte pentru rufele tale. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a afecta hainele tale. Fiecare dintre cele 4 camere contine o formula puternica, conceputa pentru a functiona in 4 moduri cheie: indepartarea petelor, crearea prospetimii durabile, pastrarea stralucirii culorilor si ingrijirea fibrelor de imbracaminte. Atentie. Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung.Contine subtilizina. Poate produce reactii alergice. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu pielea: spalati cu multa apa. In caz de contact cu ochii: Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul. In caz de inghitire: Clatiti gura. Nu provocati voma. Sunati imediat la un centru de Informare Toxicologica/un medic. A se elimina continutul/recipientul in conformitate cu reglementarile locale.
Specificatie
Ingrediente15-30 % surfactanti anionici, surfactanti neionici, 5-15 % sapun, < 5 % fosfonati, Alte ingrediente: Enzime (amilaza), parfumuri, Geraniol, Linalool.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok