Se Incarca...
SKU
2743180
Persil Lavanda Gel Detergent lichid 72 spalarii 3.24 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Persil Lavanda Gel Detergent lichid 72 spalarii 3.24 l

Detergent lichid pentru rufe Persil Deep Clean, curatare in profunzime pentru rufe si prospetime pentru masina de spalat.
113,19Lei 99,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Persil Deep Clean are o formula unica ce curata in profunzime rufele, fiind singurul detergent pentru rufe ce ofera prospetime masinii de spalat. Masina de spalat poate capata mirosuri neplacute in timp, din cauza reziduurilor care se acumuleaza odata cu spalarea hainelor murdare. Detergentul lichid Persil Deep Clean are acum o formula ce curata in profunzime petele dificile de pe rufe si confera prospetime masinii de spalat. Formula sa unica si concentrata patrunde adanc in fibrele textile pentru a indeparta cele mai dificile pete, descompunandu-le in particule foarte mici ce nu se mai depun in masina de spalat. Astfel, aceasta nu va capata in timp miros neplacut. Beneficiile produsului: Curata in profunzime hainele, oferind prospetime igienica masinii de spalat. Elimina mirosurile neplacute din masina de spalat. Ambalaj reciclabil si formula ce contine 92% ingrediente biodegradabile. Salveaza energie fiind eficient la temperaturi joase, incepand cu 20 grade Celsius. H317 Poate provoca o reactie alergica a pielii. H319 Provoaca o iritare grava a ochilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok