Se Incarca...
SKU
2656947
Persil Malodor Detergent gel Color 2.7 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Persil Malodor Detergent gel Color 2.7 l

Detergent lichid Persil Gel Hygienic Cleanliness Color, 54 spalari
74,90Lei
27,74Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Curatenie igienica - metoda eficienta pentru haine curate si igienizate. Formula sa neutralizeaza mirosurile neplacute, lasand in urma doar haine curate si improspatate. Spalare dupa spalare. Mod de utilizare: Cu ajutorul capacului, turnati in compartimentul pentru detergenti al masinii dvs. de spalat conform instructionilor de dozaj. Avertisment de siguranta. Cititi eticheta si informatiile despre produs inainte de utilizare. Ofera rufelor curatare igienica. Contine o tehnologie inovatoare de parfumuri. Lupta eficient impotriva mirosurilor neplacute. Ofera prospetime rufelor. Gelul de curatare igienica Persil - varianta eficienta pentru o curatare igienica si prospetime de durata.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok