Se Incarca...
SKU
2698988
Persil Power Caps Detergent capsule universal 40 spalari 600 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Persil Power Caps Detergent capsule universal 40 spalari 600 g

Detergent concentrat, predozat, pentru masinile automate de spalat destinat rufelor albe.
74,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Asigura o curatare in profunzime, stralucire si ofera pana la 30 de zile de prospetime. Cutie 100% reciclabila. Folie din plastic biodegradabila si solubila in apa. Eficient chiar si la temperaturi scazute. Pentru o incarcare a masinii de spalat de 4-5 kg sau daca spalati rufe foarte murdare folositi 2 capsule. In conditii normale este recomandata folosirea unei singure capsule. Potrivit pentru toate nivelurire de duritate a apei. Inchideti capacul in mod corespunzator. Mentineti pachetul inchis dupa utilizare. Nu perforati, nu rupeti si nu taiati. Utilizati cu mainile uscate. A nu se folosi pe tesaturi din matase sau lana. A se pune intai capsula apoi rufele. Depozitati la temperaturi cuprinse inre 0 - +35 grade celsius. Pentru depozitare nu scoateti ambalajul original. Pericol! Provoaca o iritare grava a ochilor. Provoaca iritarea pielii. Nociv pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca este necesara consultarea medicului tineti la indemana recipietul sau eticheta produsului. In caz de contact cu ochii clatiti cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. In caz de contact cu pielea: clatiti cu multa apa. In caz de inghitire: clatiti gura. Nu provocati voma. Sunati la Centru de Informare Toxicologica sau un medic. Aruncati continutul sau recipientul la un centru corespunzator de colectare a deseurilor. Poate provoca reactie alergica. A se utiliza in termen de 18 luni de la data fabricatiei marcata pe ambalaj
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok