Se Incarca...
SKU
2717911
Persil Power Caps Universal Doy Detergent capsule 70 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Persil Power Caps Universal Doy Detergent capsule 70 buc

Capsulele Persil cu tehnologie Deep Clean contin o combinatie unica de ingrediente active care actioneaza impotriva petelor incapatanate.
128,39Lei 91,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Detergentul pentru haine patrunde adanc in fibre, eliminand cele mai mici molecule de pete pentru un rezultat fara pata si stralucirea hainelor. Bucurati-va de curatenia perfecta si prospetimea Persil de lunga durata. Capsulele Persil Power sunt eficiente chiar si la temperaturi scazute, incepand cu 20°C. Atentie. Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Contine subtilizina. Poate produce reactii alergice. Fraza de precautie: Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spalati cu multa apa. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul. IN CAZ DE iNGHItIRE: Clatiti gura. NU provocati voma. Sunati imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICa/un medic. A se elimina continutul/recipientul in conformitate cu reglementarile locale.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingrediente15-30% Surfactanti anionici, surfactanti neionici, 5-15% sapun, <5% fosfonati, inalbitori optici, enzime, parfum (geraniol, linalool).
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok